Pentru orice informatii: +40751 110 095|contact@tableset.ro

Despre noi

/Despre noi
Despre noi2018-11-28T15:04:18+00:00

TABLESET – Simplu, Practic, Elegant!

TABLESET.ro distribuie produse de înaltă calitate și rafinament care se poate adapta în orice situație.

Fiecare băutură are proprietăți organoleptice proprii și din acest motiv, fiecare trebuie servită într-un pahar adecvat , în scopul de a înbunătăți carcteristicile sale. Forma și dimensiunile acestor pahare sunt rezultatul studiilor și cercetărilor științifice, al aprecierii organoleptice a aromelor, a caracteristicilor și condițiilor fizice care permit îmbunătățirea percepției lor.

Fără îndoială, produsele puse la dispoziție de TABLESET.RO impresionează prin estetica rafinată și simplă în acelaș timp. Acestea sunt puse în evidență de un design contemporan, a cărui măiestrie nu face deloc rabat de la înaltele standarde de calitate pe care ni le propunem să le oferim.

Ne adresăm tuturor și, de la utilizatori normali și până la marile lanțuri HoReCa, vă așteptăm cu mare drag sa colaborăm!

TABLESET  în câteva imagini

Părerea dumneavoastră contează pentru noi!

Produse de calitate, cu un design deosebit. Le-am îndrăgit din primul moment în care le-am văzut. În realitate sunt mult mai frumoase!!

Ramona Santian, Private

Prețuri accesibile, produse bune, clienți mulțumiți. Un furnizor de încredere pentru noi.

Hanul Galben, Pensiune - Restaurant

Periodic schimbăm tematica restaurantului nostru cu produsele de la TableSet. Suntem foarte satisfăcuți de calitate și design, lucru pe care îl vedem de fiecare dată pe chipurile clienților noștri.

Restaurant CRASUS, Restaurant

Foarte impresionat de designul produselor, dar la fel de impresionat rămâi și după ce le atingi prima dată. Stil și calitate! Super mulțumit!!

Darius Dumitrașcu, Privat